У передмісті Берліна стався вибух на складі боєприпасів

У районі Грюневальд на заході Берліна стався вибух на складі, де зберігаються боєприпаси та піротехніка, після чого спалахнула сильна пожежа

Про це повідомляє пожежна служба Берліна.

Зазначається, що пожежа виникла після п’ятої години ранку четверга. Причиною займання називають ненавмисний вибух на місці підривів снарядів, що призвело до підпалення сховища боєприпасів, яке належить берлінській поліції.

До боротьби з вогнем залучено понад 100 пожежників. Їхню роботу постійно ускладнюють вибухи, що не дозволяють поки розпочати гасіння.

Площа займання становить близько 15 тис. квадратних кілометрів. Надзвичайна спека в Берліні може спричинити подальше поширення вогню.

Через пожежу є перебої в роботі метро та приміської електрички.

  • 30 липня ЗМІ повідомили, що Німеччина не виконала обіцянок з постачання зброї перед країнами Східної Європи, які передали власну техніку радянського виробництва Україні. Варшава, надала Україні 240 радянських танків Т-72 і очікувала, що Берлін компенсує їх танками Leopard. Проте Німеччина запропонувала лише 20 танків. Польща вже звернулася до США та Південної Кореї для постачання альтернативної техніки.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>