Кращі килимки для Volkswagen

Автомобільні килимки – обов’язковий аксесуар для кожної машини, і автомобілі марки Volkswagen не виключення. Автомобільні килимки допомагають підтримувати чистоту та захищають заводське покриття від передчасного зносу. До придбання автокилимків слід поставитися з максимальною відповідальністю. Аксесуари такого типу мають бути безпечними, зручними у використанні та естетичними. Кращі килимки для Volkswagen пропонує інтернет-магазин SHOP4CARS. Тут допоможуть підібрати найбільш вдалий варіант килимків для авто.

Автокилимки для Volkswagen від SHOP4CARS

Автокилимки для Volkswagen – це модельні килимки, що призначені для автомобілів певної марки. Вони підходять за розмірами та ідеально лягають на підлогу автомобіля. У онлайн магазині SHOP4CARS великий асортимент килимків за посиланням: https://shopforcars.in.ua/ua/kovriki-dlya-volkswagen/.

Покупець може придбати:

  • килимки для салону (передні килимки, водійські, комплекти для передніх та задніх сидінь);
  • килимки для багажника.

Як обрати килимки для Volkswagen

Відповідь на питання як обрати кращий килимок для Volkswagen. залежить від інтенсивності експлуатації виробу, інтер’єру, смаку та фінансових можливостей автовласника. Щоб полегшити вибір та допомогти водію у підборі дійсно кращого килимка для Volkswagen, у інтернет-магазині SHOP4CARS діє зручна система пошуку. Для цього слід знати наступні параметри: марка машини, модель, рік випуску. Також можна задати бренд виробника аксесуару та матеріал, якому віддаєте перевагу.

В асортименті магазину представлені кращі килимки для Volkswagen із таких матеріалів:

  • Гума. Гумові автокилимки відомі водіям вже давно. Це недорогий міцний матеріал, який добре захищає автомобільне покриття від вологи та бруду, легкий у догляді. Серед недоліків можна назвати велику вагу гумових аксесуарів, низьку еластичність та неприємний запах. Зараз виробники пропонують вироби, що виготовляються з додаванням інших матеріалів. Наприклад, гума з пластиком.
  • Поліуретан. Зовні поліуретанові килимки нагадують гумові, однак експлуатаційні якості у них вищі. Аксесуари із цього матеріалу міцніші та легші, не бояться перепадів температури, їх можна використовувати протягом року. Поліуретанове покриття не має неприємного запаху, а до недоліків можна віднести хіба що високу вартість.
  • Ворс. Килимки з текстилю водії полюбляють за їх естетичність. Вони вдало вписуються в інтер’єр, мають досить прийнятну ціну, міцні та легкі. Щодо захисних якостей, ворсові вироби значно програють виробам з інших матеріалів. Вони не здатні затримати вологу, протираються у місцях постійного дотику взуття, а догляд за ними дещо складніший.
  • EVA. Серед водіїв побутує думка, що вироби із ЄВА – є кращими килимками для Volkswagen на даний момент. Для їх виготовлення використовується спінений каучук, а головною особливістю є унікальна поверхня. Вона складається з невеличких ромбів, що за виглядом нагадують бджолині соти. ЄВА-килимки надзвичайно міцні, надійні та мають відмінну водонепроникність.
  • ТРЕ. Термопластичний еластомер – це інноваційний матеріал, який з’явився на ринку не так давно. Він міцний, не боїться механічних пошкоджень, контакту з хімічними речовинами та сіллю. ТРЕ не пропускає вологу та забруднення, має гарну еластичність, яку не втрачає навіть за низьких температур. Використовувати такі килимки можна будь-якої пори року.

На якій моделі килимків зупинитися та який матеріал обрати вирішувати лише автовласнику. Рішення SHOP4CARS – надати покупцю можливість максимально широкого вибору та, за необхідності, допомогти у виборі кращих килимків для Volkswagen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>