Нардепка Безугла звернулась до керівництва «Слуги народу» з проханням виключити Тищенка з партії

Народна депутатка Марʼяна Безугла звернулась до керівництва «Слуги народу» з проханням розглянути виключення з фракції Миколи Тищенка та припинення його членство в партії.

Про це вона написала в фейсбуці.

«Моя заява щодо припинення членства в Партії та виключення зі складу депутатської фракції Миколи Тищенка. Далі справа за Оленою Шуляк (голова партії – ред.) і Давидом Арахмією (голова фракції – ред.), а далі – за колегами», – заявила вона.

В свої заяві на адресу керівництва «Слуги народу» Безугла заявила, що Тищенко вчиняв дії, які дискредитують політичну силу, співпрацював з іншими політичними партіями, ставав фігурантом антикорупційних розслідувань журналістів.

Безугла стверджує, що Тищенко також «допомагає в працевлаштуванні різним особам, наприклад, виконувачці обовʼязків начальника ГУ ДПС у Хмельницькій області – соратниці податківця-втікача часів Януковича Клименка».

Безугла заявила, що Тищенко нібито передав теробороні Святошинського району Києва бронежилети 1983 року з Німеччини, які виявились непридатними, не мали документів і наскрізь прострілювались.

«Крім того, 23 квітня з відкритих джерел інформації стало відомо про нагородження Миколи Тищенка бойовою зброєю «командирським» автоматичним пістолетом Стєчкіна. У цьому нагородженні брав участь відомий шахрай Майман Михайло Веніамінович від імені добровольчого формування 14 територіальної громади міста Києва «Архангела Михайла», – додала вона.

Безугла вважає, що це дискредитує партію, ЗСУ і правоохоронні органи, оскільки сектор оборони заявив, що не причетний до нагородження зброєю Тищенка.

Микола Тищенко обраний за мажоритарним округом (219, Київ, Святошинський), тож у випадку виключення з фракції депутатського мандату не позбудеться.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>