Російська ракета зруйнувала приміщення депо метрополітену в Харкові

метро Харків

Про це повідомили співробітники поліції Харківської області у фейсбук.

Як йдеться у повідомленні, за минулу добу російські війська обстріляли з ракетних установок Харків і область. Внаслідок цих обстрілів частково постраждало депо Харківського метрополітену, зруйновано житлові будинки й газо-розподільча підстанція, а також горіли поля з урожаєм.

«Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали понад 60 фактів руйнування помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж», — зазначають харківські правоохоронці.

Також поліція Харківської області отримала від харків’ян інформацію про 10 осіб, які можуть підозрюються у співпраці з окупантами. Наразі вони затримані й проводиться перевірка.

Як повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, вночі на 14 липня окупанти знову завдали ракетних ударів по Немишлянському та Основ’янському районах Харкова — о 23 год та після 2 год.

«Пошкоджені об’єкти транспортної інфраструктури, приватне підприємство, зруйнована 3-поверхова будівля та автомобілі. Рятувальники ліквідували пожежі. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає», — написав він.

Також протягом минулої доби ворог хаотично обстрілював мирне населення Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області.

«Зруйновані приватні будинки, господарчі споруди автомобілі. В Ізюмському районі обстрілами росіян пошкоджена критична інфраструктура, горів дах розподільчого пункту електромереж однієї з лікувальних установ», — йдеться в повідомленні.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>