Росіяни звозять у Бєлгород медпрацівників з інших регіонів, щоб лікували військових

Російські окупанти звозять у Бєлгород медичних працівників з інших регіонів, щоб лікувати поранених військовослужбовців РФ.

ДжерелоГенштаб

Дослівно: «За наявною інформацією, в місті Бєлгород та області здійснюється додаткове залучення медичних працівників з інших регіонів Російської Федерації для роботи з пораненими військовослужбовцями. Все це свідчить про значні втрати російських окупантів».

Деталі: Крім того, виявлено зміни у бойовому та чисельному складі противника, який діє на території України.

Так, угруповання окупаційних військ збільшено на одну батальйонну тактичну групу зі складу 138-ї окремої мотострілецької бригади Західного військового округу.

На Волинському та Поліському напрямках триває інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Пінського району Брестської області. Продовжує зберігатися загроза ракетних та авіаційних ударів з території Білорусі.

На Сіверському напрямку противник обстрілював позиції українських військ із мінометів в прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>