Росія обстріляла в Лисичанську ринок, гірничий коледж та школу — є постраждалі

Внаслідок осбтрілів у Лисичанську загорілися ринок і два навчальні заклади, загалом постраждало п’ятеро людей

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у телеграм..

За його даними, Росія за добу 6 червня обстріляла в Лисичанську ринок, гірничий коледж та школу. Внаслідок цього виникла пожежа площею 1 кв. км, яку рятувальники гасили декілька годин.

Загорілися павільйони ринку, практично повністю вигоріла будівля гірничо-індустріального фахового коледжу і загальноосвітньої школи, звідки евакуювали двох постраждалих.

«Ще трьох поранених у Лисичанську і Привіллі госпіталізували до лікувальних закладів інших регіонів – це два чоловіки та жінка», — додав голова ОВА.

Полум’я вдалося приборкати лише ближче до вечора, зазначив Гайдай.

Крім того, вранці 6 чеврня Росія масовано обстріляла місто Золоте. Там, за попередніми даними, зруйновано 13 будинків. Вдень росіяни вдарили по місту Гірське – 11 пошкоджених будинків, свідчать дані ОВА.

«Наразі ворог продовжує штурм Сєвєродонецька, бойові дії тривають. Також відбито штурм росіян у напрямку Новоохтирки та Воронового. У районі Білогорівки противник використовує диверсійно-розвідувальні групи», — вказав Сергій Гайдай.

ЗСУ за добу 6 червня відбили десять атак ворога, знищили в Луганській області російський танк, три артилерійських системи, дві бойові броньовані машини, автомобіль та два склади з боєприпасами.

Підрозділи протиповітряної оборони збили два безпілотника «Орлан-10», додав голова ОВА.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>