У Києві та області пролунали звуки вибухів

Київ

5 червня близько 6 ранку в Києві пролунало кілька вибухів. Попередньо повідомлялося й про подібні звуки обстрілів у області

Про це повідомили у застосунку «єТривога», інформацію також підтверджують місцеві жителі.

Офіційної інформації про вибухи в Києві чи області поки немає.

ЗМІ повідомляють, що ракети влучили в один зі столичних районів. Після цього нібито спалахнула пожежа.

Оновлено.

Мер міста Віталій Кличко підтвердив Кілька вибухів в Дарницькому та Дніпровському районах.

«Друзі! Кілька вибухів в Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Служби вже працюють на місці. Більш детальна інформація — згодом», — написав міський голова Києва.

Також очільник міста Бровари Ігор Сапожко в телеграмі написав про вибухи в сусідніх громадах.

Близько 6 ранку ворог здійснив обстріл територій в безпосередній близькості до нашої громади. Станом на зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає.

Закликаємо зберігати спокій та залишатися в безпечних місцях», — пише Ігор Сапожко.

Мер Броварів додає: «Після прильотів у столиці відчувається запах чадного диму у повітрі. Закрийте вікна і утримайтесь від прогулянок на вулиці».

Станом на 8 ранку Віталій Кличко повідомляє, що нині одна людина постраждала від російських авіаударів. Її госпіталізували.

«На цю мить жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували. Служби ще працюють на місцях, що зазнали атаки», — додав мер.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>