Росія зазнала в Україні нищівних втрат серед офіцерів молодшого та середнього рангу, — британська розвідка

окупанти

Про це повідомляє Міноборони Британії у twitter.

За інформацією британської розвідки, Росія зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середнього та молодшого рангу. Командири бригад і батальйонів, вимушені перебувати безпосередньо на передових позиціях, оскільки несуть високий рівень відповідальності за роботу своїх підрозділів. Молодшим офіцерам довелося керувати тактичними діями найнижчого рівня, оскільки у війську не вистачає підготовлених сержантів, які виконують цю роль у західних арміях.

У розвідці прогнозують, що втрата значної частини молодих професійних офіцерів, ймовірно, посилить поточні проблеми РФ з модернізацією підходу до командування та управління. Вже зараз батальйонні тактичні групи (БТГ), які відновлюються в Україні з уцілілих підрозділів будуть менш ефективними через брак молодших керівників.

«З огляду на численні достовірні повідомлення про локалізовані бунти серед російських військ в Україні, брак досвідчених і надійних командирів взводів і рот, слід чекати подальшого зниження морального духу та поганої дисципліни», — констатували у розвідці Великої Британії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>