Луганщина: Золоте-3 зруйноване на 70%, ворог штурмує Оріхове

ФОТО З TELEGRAM ГАЙДАЯ

Російські окупанти намагаються взяти штурмом село Оріхове на Луганщині – тривають інтенсивні бої вулиця за вулицею.

Джерело: голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram

Пряма мова Гайдая: «Після окупації Новотошківського росіяни зосередили зусилля на штурмі Оріхового. Точаться дуже інтенсивні стрілецькі бої – вулиця за вулицею.

Також ворогом був організований штурм Золотого-4 – хутора Вільного. Штурмові групи виходили під прикриттям артилерії та танків, але були відкинуті. Здійснювались спроби обстрілу з літаків Катеринівки та Нижнього. До речі, Золоте-3 зараз зруйноване росіянами вже на 70%».

 

ФОТО З TELEGRAM ГАЙДАЯ

Деталі: Загалом за минулу добу російські окупанти 19 разів обстріляли житлові квартали міст та сіл у Луганській області.

По 6 масованих артилерійських обстрілів витримали Сєвєродонецьк та Лисичанськ, по 3 – Рубіжне та Попаснянщина, у результаті чого ще 12 будинків стали непридатними для життя. Зокрема, постраждали 5 багатоповерхівок в Сєвєродонецьку та 2 – в Рубіжному. В цьому місті також загорілося два приватних будинки. У Комишувасі зруйновано будівлю сільради, школу та багатоквартирний будинок. У Лисичанську окупанти перебили газогін.

 

ФОТО З TELEGRAM ГАЙДАЯ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>