Столтенберг: Україна отримала від союзників по НАТО військову допомогу на $8 млрд


Союзники по НАТО станом на 28 квітня надали Україні військову допомогу на суму близько 8 мільярдів доларів і будуть збільшувати обсяги постачання

Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг за підсумками зустрічі з керівниками політичних груп і главою Європарламенту.

Він заявив, що НАТО і ЄС стоять поряд у солідарності з Україною, та привітав потужні економічні санкції проти Росії. Столтенберг також зауважив, що на цей час союзники по НАТО виділили та надали Україні військову допомогу щонайменше на 8 мільярдів доларів і продовжують її нарощувати.

«Міцне партнерство Альянсу з Євросоюзом є особливо важливим у критичний для спільної безпеки момент. Рівень такого співробітництва є безпрецедентним, зокрема з питань безпеки, Західних Балкан, кібернетичної та морської безпеки, загальної стійкості демократичного суспільства», – додав  генеральний секретар НАТО.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>