Росіяни повели себе як нацисти, — Зеленський в інтерв’ю турецькому телеканалу

Президент вважає, що «денацифікацією» Кремль мав намір виправдати масові вбивства на території України

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю турецькому телеканалу Habertürk.

Він заявив, що російські війська відступили з Київської області, бо не змогли зламати опір ЗСУ. Однак, агресор планує зосередити війну на сході й півдні країни.

«Вони відійшли тому що у нас потужна армія, або вони відійшли тому що це зміна тактики? Ми вважаємо, що це і перше, і друге. Перше — вони не витримали, не змогли тиснути на нас більше. А друге, вони дійсно розраховують битися за Донбас, за тимчасово окупований схід України й будуть бої на півдні», — заявив президент.

Зеленський вважає, що Кремль взявся завчасно виправдовувати масові вбивства мирних жителів України. Він сказав, що російських військових з початку війни загинуло понад 10 тисяч. «Це ще раз доводить, що вони збиралися знищувати Україну і називали це «денацифікацією». Але хочу вам сказати ще раз, що вони повели себе як нацисти, їх загинуло сьогодні, цих військових нацистів понад 10 тисяч, якщо задум був в цьому, то я вважаю, що наші військові провели денацифікацію».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>