Розвідка: Росія готує провокації проти своїх же військових, щоб звинуватити Україну

Розвідка: Росія готує провокації проти своїх же військових, щоб звинуватити Україну

КИЇВ. 14 січня. УНН. Спецслужби Росії готують провокації проти військовослужбовців ЗС РФ, щоб звинуватити в цьому Україну. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони, пише УНН.

Цитата:

«Російські спецслужби готують провокації проти військовослужбовців ЗС РФ, щоб звинуватити в цьому Україну. У військові підрозділи країни-агресора та її сателітів надходять розпорядження про підготовку до таких провокацій», — сказано у повідомленні ГУР МОУ.

Деталі

За інформацією воєнної розвідки України, 13 січня у 3 омсбр ЗС Придністровського регіону Республіки Молдова було проведено службову нараду, під час якої особовому складу доведено, що «очікуються провокації зі сторони України в районі н. п. Ковбасна (артсклади оперативної групи військ РФ)». «Розпорядження про приведення бригади у вищі ступені бойової готовності не доводились, але було наголошено про готовність особового складу “за першою командою” виконувати завдання за призначенням», — сказано у повідомленні ГУР МОУ.

«На сьогодні відпустки та звільнення особового складу не скасовано, але командирам/начальникам наказано довести до підлеглих необхідність прибути до військової частини за визначеним сигналом», — додали у розвідці.

Доповнення

Українська влада і західні партнери останнім часом звертають увагу на загострення Росією ситуації з безпекою на Донбасі, нарощування російських сил уздовж кордону з Україною, небезпеку нового російського вторгнення і посилення російської дезінформації.

Джерело: УНН

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>