Єрмак відсвяткував ювілей на президентській дачі, гостей звозили гелікоптерами ДСНС

Єрмак відсвяткував ювілей на президентській дачі, гостей звозили гелікоптерами ДСНС — ЗМІ

21 листопада в президентській резиденції “Синьогора” в Карпатах голова Офісу президента Андрій Єрмак відсвяткував своє 50-річчя. Він, президент Володимир Зеленський і гості дісталися туди на гвинтокрилах ДСНС.

Про це йдеться в розслідуванні “Української правди”.

Так, Зеленський і Єрмак залишили Банкову ще в п’ятницю вдень — до закінчення робочого дня.

“За допомогою онлайн-радару вдалося встановити, що в п’ятницю вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер, який має стосунок до групи “Приват” Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва. Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту, наразі не вдалося ані підтвердити, ані спростувати”, — ідеться в статті.

Близько 10:00 21 листопада, у день народження Єрмака й День Гідності та Свободи, Зеленський і його офіс-менеджер з’являються на Інститутській в Києві, хоча до того були на Івано-Франківщині. О 12:00 президент нагороджує військових, а вже о 13:00 гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині і за дві години приземлюється в Івано-Франківську.

Відповідно до джерел “УП”, серед гостей на святі були заступник голови ОПУ Андрій Татаров і міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

“Гелікоптер ДСНС здійснив посадку в аеропорту Бориспіль майже о четвертій годині дня. Отже, президент і керівник його офісу могли дістатися на роботу на Банкову близько п’ятої години вечора. А це означає, що Зеленський під час такої гострої внутрішньої і зовнішньої ситуації літав у гори на дачу на чотири дні”, — підсумували розслідувачі.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>