LinkedIn запускає глобальну мережу для фрілансерів

Мережа для пошуку ділових контактів LinkedIn запускає глобальну мережу на ринку праці для фрілансерів

Про це повідомляє TechCrunch.

Згідно з повідомленням, соціальна мережа для ділових контаків LinkedIn, що належить Microsoft, відкриває нову платформу на ринку праці для фрілансерів Marketplace.

Зазначається, що платформа Marketplace дозволить роботодавцям шукати фрілансерів у всіх країнах світу. При цьому фрілансери не зможуть шукати роботу самі. Вони зможуть лише налаштувати профіль та очікувати, поки з ними зв’яжеться потенційний роботодавець.

Крім платформи, LinkedIn представив також кілька інших ключових оновлень. Мова йде про нові фільтри пошуку постійних робочих місць; індикатор «Готовий до роботи», а також перевірка вимог компанії щодо вакцинації (якщо роботодавець вказав ці дані).

У виданні нагадали, що сервіс Marketplace вперше став відомим у лютому цього року. Відтоді компанія запустила його бета-версію у США, яка вже залучила 2 млн користувачів соціальної мережі. Наразі сервіс доступний в усьому світі.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>