«Ми розслідували справу про вбивство Чорновола. І встановили, що Чорновіл був убитий. Був убитий чотирма ударами кастета в потиличну ділянку голови і таким самим кастетом добили водія», – наголосив ексзаступник прокурора.

Він розповів, що це була не аварія, а заздалегідь сплановане вбивство.

«Було встановлено відключення подушок безпеки і підробку огляду місця події. Було встановлено вбивство на Волині головного свідка. Коли ми відкопали труп, там були важкі метали в кістках. І ми розкрутили експерта, який сказав, що він не робив розтин трупа Чорновола», – сказав Микола Голомша.

Ексчиновник стверджує, що коли слідство підібралося до команди Януковича – у нього забрали всі справи і передали їх іншому заступнику прокурора.

Як повідомляв 5.UA, 22 роки тому на трасі під Борисполем в аварії загинув лідер Народного руху України В’ячеслав Чорновол. Дисидент, політв’язень радянського режиму, він брав активну участь у проголошенні незалежності України. Йому пророкували високі шанси на президентських виборах. Та от 1999 року життя Чорновола обірвалося. Родичі та колеги вважають, що аварія була спланованим убивством.