На Донбасі розпочинаються масштабні антитерористичні навчання СБУ

Сьогодні на Донбасі розпочинаються масштабні багатоетапні антитерористичні навчання СБУ.

Про це інформує Мілітарний.

Сьогодні, 13 серпня Служба безпеки розпочинає масштабні багатоетапні планові навчання на Донбасі з протидії диверсійним і терористичним загрозам, повідомляє пресслужба 2 управління ГУ СБУ.

Тренування проходитимуть протягом місяця в умовах максимально наближених до реальних, з використанням вогнепальної зброї та бронетехніки.

«СБУ закликає жителів регіону з розумінням поставитися до можливих незручностей, зберігати спокій і дотримуватись правил особистої безпеки», – мовиться у повідомленні.

Громадянам при потребі пересування регіоном необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу

Антитерористичні навчання у Херсонській області

У разі виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб, їх причетність до незаконних збройних формувань, просять про це негайно повідомляти.

Служба безпеки закликає місцевих жителів з розумінням поставитися до можливих незручностей  та зберігати спокій з дотриманням правил особистої безпеки.

Окрім того, вчора 12 серпня 2021 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області провів раптові антитерористичні навчання у Львові, повідомили в Управлінні СБ на Львівщині.

Спецнавчання відбувалися в умовах максимально наближених до реальних, з елементами умовного захоплення заручників.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>