У США закликають надати Україні летальну зброю

У США закликають надати Україні летальну зброю

Американські конгресмени від республіканської партії Майк Роджерс і Майкл Маккол звернулися до Білого дому з вимогою направити Україні військову допомогу у вигляді летального озброєння. 

“США не мають чекати, поки Кремль перетне ще більше ” територіальних червоних ліній” в Україні, перш, ніж направити військову допомогу до Києва. Замість цього адміністрація має направити військову допомогу у вигляді летальної зброї негайно”, – йдеться у повідомленні.

На думку республіканців, такий крок Вашингтона стримає подальшу агресію з боку Москви.

За інформацією пресслужби комітету у справах збройних сил Палати представників Конгресу США  Майк Роджерс і Майкл Маккол також згадали про відмову США посилювати санкції проти будівництва газопроводу “Північний потік-2”, рішення адміністрації вивести кораблі з Чорного моря та перенесення зустрічі американського лідера Джо Байдена з президентом України Володимиром Зеленським через “безрезультатну зустріч” президентів Росії і США.

“Ця адміністрація знову і знову вибирає шлях умиротворення Кремля за рахунок України. Це має закінчитися”, – наголосили конгресмени.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>