“Слуга” Камельчук, який вважає коронавірус вигадкою, стане спікером у ПАРЄ щодо COVID

“Слуга” Камельчук, який вважає коронавірус вигадкою, стане спікером у ПАРЄ щодо COVID-паспортів

Народний депутат від “Слуги народу” Юрій Камельчук, який в Україні відомий своїми заявами про те, що COVID-19 – це вигадана хвороба, виступить у ПАРЄ на тему COVID-паспортів.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні у Страсбурзі мене обрали спікером по тематиці Covid passes and certificates від політичної групи EPP в дебатах на сесії ПАРЄ. Варто зберегти баланс між потребами стримування загроз пандемії, правами людини та можливостями бізнесу, особливо відпочинкового, що актуально особливо влітку”, – написав Камельчук.

Нагадаємо, народний депутат від “Слуги народу” виступає проти масової вакцинації проти коронавірусу в Україні. Крім того, нардеп переконаний, що паніку з приводу коронавірусу розповсюджують з метою отримання прибутку фармацевтичними компаніями та спричиненням локдауну, який призводить до здешевлення капіталів і робочої сили. За його словами COVID-19 це чергова всесвітня змова заради надприбутків.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>