Віч-на-віч у будь-якій точці світу: Зеленський вимагає термінової зустрічі з Байденом

Віч-на-віч у будь-якій точці світу: Зеленський вимагає термінової зустрічі з Байденом

Президент України Володимир Зеленський готовий прибути в будь-яку точку світу для зустрічі з президентом США Джозефом Байденом перед зустріччю останнього з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це президент України заявив в інтерв’ю виданню Axios.

“Я вважаю, що такі консультації дуже важливі. Я вірю, що такі консультації мають відбуватися віч-на-віч, тому що багато речей просто не можна обговорювати телефоном. Я розумію, що у зв’язку з наявними планами президента США та його щільним графіком вони можуть не відбутися, але це тільки його вибір. Як гарант Конституції України я готовий захищати Україну в будь-який момент у будь-якій точці планети, я готовий зустрітися з ним і обговорювати всі ці деталі перед його зустріччю (з Путіним – ІФ)”, – сказав Зеленський.

“Проте побачимо, чим усе закінчиться. Я впевнений, що якийсь контакт між нами, в тій чи іншій формі, цілком можливий”, – резюмував Зеленський, наголосивши, що “відносини між стратегічними партнерами мають бути прямими”.

Нагадаємо, у США повідомили, що зустріч Джо Байдена і Володимира Путіна пройде в Женеві 15-16 червня.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>