Біля Румунії затонув корабель з українцями на борту, є загиблі

Біля Румунії затонув корабель з українцями на борту, є загиблі 

У Чорному морі, поблизу Румунії, затонув суховантаж Volgo Balt 179. На борту корабля знаходилось 13 членів екіпажу, всі вони є громадянами України. Наразі врятовано 10 людей, де двоє загинули. 

Про це повідомляє румунський портал Hotnews.ro.

Корабель під прапором Коморських островів вийшов з російського порту Ростов-на-Дону і прямував до румунського порту Констанца.

За інформацією Grup Servicii Petroliere, яка бере участь у рятувальній операції, корабель Volgo Balt 179 потонув, а двоє людей загинули.

Екіпаж корабля складався з 13 осіб, 12 чоловіків та жінки, усі вони – громадяни України. За повідомленням Grup Servicii Petroliere, наразі врятовано 10 людей, які перебувають у лікарні корабля GSP Falcon і отримують необхідну допомогу.

Одного члена екіпажу поки не знайшли, триває рятувальна операція.

Загальна вантажність судна становила 3500 тонн, а довжина – 114 метрів, повідомляє vesselfinder.com. Volgo Balt 179 був побудований в 1973 році.

Перша інформація, яку порталу News.ro надали представники румунського Агентства з порятунку людського життя в морі (ARSVOM), вказувала на те, що корабель є російським. Представники ARSVOM заявили, що корабель затонув у Чорному морі, приблизно за 70 морських миль від порту Констанца. На місце події також було відправлено корабель “Артеміда”, що належить ARSVOM.

За даними ARSVOM, у цьому районі море бурхливе, хвилі становлять чотири метри.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>